Muzika za dečiji rođendan

Mame i tate, ne birnite se! Dečiji rođendan nije ni blizu toliko strašna stvar kako biste u prvom mahu mogli pomisliti. Sve što je potrebno je malo organizacije. Ne, ne mislim na onu vrstu organizacije gde zakupite igraonicu i platite nekom da sve uradi za vas. Pokažite malo kreativnosti. Uložite malo truda. Ipak je to rođendan vašeg mezimca ili mezimice. Oni će znati to da cene. Ako ne sad, onda za nekoliko godina. U svakom slučaju, organizacijom zanimljivih rođendana ćete ih kupiti za ceo život. Odabere se neka prikladna muzika za dečiji rođendan, iznajmi se kvalitetno ozvučenje, ubaci se nekoliko balona, organizuje se neka zanimljiva igra i eto radosti dece! A kad kod dece izazovete radost, ona vas vole više od bilo koga. Tako da će vaši klinci biti deca najzanimljivijih roditelja. Zanimljiva uloga, zar ne? U ovom tekstu je naš lajtmotiv muzika za dečiji rođendan.

Da deca budu raspevana i nasmejana:

Muzika za dečiji rođendan

Kad smo spomenuli da nije poželjno da iznajmite igraonicu za rođendan deteta, svakako nismo imali u planu da nekoga uvredimo zato što nema vremena da se posveti više samoj organizaciji. Živimo u vremenu u kom se dosta radi, a malo uživa. Posao oduzima mnogo vremena, a ostatak koji preostane za porodicu je previše kratak… Jasno nam je da među vama ima i onih koji bi voleli da danima planiraju rođendan svoje dece, ali jednostavno niste u mogućnosti. Međutim, kad budete imali vremena, evo teksta koji će vam pomoći da odaberete pravu muziku za rođendan vašeg deteta!

Neka vaša muzika za rođendan bude još lepša- Iznajmljivanje ozvučenja je najbolja stvar!

Ok, odabir muzike je svakako najbitniji. Budući da raspevani klinci čine dečiju rođendansku žurku veselom. Međutim, pre svega, kontaktirajte ozvučenje za iznajmljivanje, raspitajte se kakvo bi ozvučenje bilo potrebno iznajmiti. Ipak želite da ta muzika koju pripremite uz puno truda bude dovoljno jaka, ali ne preglasna. Potrebno je da bude dovoljno razgovetna, te je bitno da

ozvučenje koje iznajmite bude kvalitetno. Stoga, nemojte škrtariti na tome. Uz to, možete pronaći ozvučenje za iznajmljivanje u Beogradu po jako povoljnim cenama. Što znači da ne morate izdvojiti bogatstvo da biste imali kvalitetan zvuk muzike za rođendan vašeg deteta.

Neka muzika na rođendanu vašeg deteta bude u bojama duge

Nemamo ovde nameru da se poistovetimo sa raznim organizacijama koje koriste boju duge za ličnu promociju. Duga je nešto čarobno, imaginarno-a stvarno. Pritom ima istu karakteristiku kao i muzika: najrazličitije boje! S tim u vezi, sećate li se svojih rođendana? Da li i vama lepe uspomene probude stare dečije pesmice koje čujete u prolasku pored vrtića i školica? E pa baš zato, učinite svaki rođendan svojih mezimaca nezaboravnim iskustvom koje će pamtiti dok su živi. Dajte neke vesele note. Svi smo mi odrasli uz Branka Kockicu, Minju Subotu, Dragana Lakovića, Mandu… Moglo bi se ovako nabrajati do sutra. Vidite kako se osoba od 29 punih godina i dalje seća muzike iz vrtića!

Ne samo zbog toga što su te pesmice pevljive. Već zbog toga što su nas naučile i svačemu u životu. Samo što smo te stvari počeli da zaboravljamo već sa polaskom na fakultete i odlaskom na prve dane na poslovima… Čovek treba da bude veseo. Da želi da se druži. Podeliti užinu ili napraviti drugarski vozić je sjajna stvar! Neka vaša muzika za dečiji rođendan bude upravo ovakva!

Nemojte se plašiti da ćete biti staromodni. Muzika u bojama duge svakako ne bi bila moguća bez modernih pesmica. Neka i njih bude dosta, sva deca će to voleti! Ali svakako ne gubite nit i neka muzika za dečiji rođendan ima notu obrazovanja kroz igru, smeh i pevanje. 

Igranka bez prestanka, neka i zvučnici pevuše sa decom

Posle svega, najvažnija stvar je da sva deca budu srećna. Sami ćete shvatiti šta im više odgovara. I ne brinite ukoliko traže više novih pesmica. To ne znači da te starije i poučnije nisu shvatili. Samo su imali mnogo više puta priliku da čuju moderne stvari. Ipak je ovo moderno doba. No svakako će bar neka pesmica poučnog karaktera ući u njihove malene uši. Nećete propustiti poentu, a deca će biti vesela. Čak će i zvučnici ozvučenja koje ste iznajmili poželeti da zapeva sa dečicom. Toliko su ti umilni glasići jedna vesela stvar. 

Zaključak je- svako ima ono što voli. Ne branite deci mnogo toga. Pogotovo ne na rođendan. Muzika za dečiji rođendan je ipak predviđena za decu. Deca treba da budu vesela, i ne sprečavajte ih u tome. Evo jedne listice koja obuhvata većinu onoga što smo ovde pisali, a koja će vam biti od velike pomoći kada muzika za rođendan dođe na dnevni red:

Povezano